Щиро дякуємо всім благодійникам, які вже майже рік підтримують цю скарбничку!

Шановні добродії, щиро дякуємо вам за те, що вже ось майже рік з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Допомога дітям та родинам під час війни». За цей час у цю скарбничку зібрано більше 570 тис. грн. Це дозволило нам підтримати 27 проєктів, які були профінансовані 41 раз.

Завдяки вам ми змогли надати допомогу родинам з дітьми у прихистку, забезпечили їм харчування і теплий одяг. Загалом по цьому проєкту допомогу отримали більше 1300 жінок та дітей.

Особливо хочеться звернути увагу, що діти та матері отримували ще і психологічну допомогу, а також фізичну реабілітацію, що надзвичайно важливо.

Разом з вами ми надали допомогу запорізькому шелтеру, через який пройшли тисячі людей, евакуйовані зі східних областей України. Ми підтримали Знам’янський будинок-інтернат для дітей-інвалідів, допомогли «Центру матері та дитини» в Києві, допомогли зробити додаткове опалення у будинку патронатної родини, де зараз виховується 3 дівчинки та 4 хлопчики, організували міні-притулки на початку війни та «Центр мами та дитини».

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано».

Щиро дякуємо вам за допомогу!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію