НОВИНИ

НОВИНИ від Локайчук Насті: "Дякуємо Благодійному фонду « Надія на життя» за допомогу в зборі коштів на реабілітацію. Наразі через карантин, та страх щоб не заразитися Ковідом займаємось дома. В березні місяці дуже важко перехворіли, тому зараз ми не ризикуємо, щоб їхати на реабілітацію. Настуня приймає ліки, вітаміни для відновлення після хвороби.

Приємно, що лікарі назначили вправи які можна виконувати дома.

Регулярні заняття по методу BDA допомагають розвивати функцію дихання, покращують форму грудної клітки, виправляють сколіоз - з ефективністю. В Настуні з’явилися нові функції - здатність виражати емоцію на обличчі, і я тепер можу розмовляти з нею і бачу реакцію! Це усмішка якої ще не було, це погляд, фіксування погляду. Здивування на обличчі. Ми отримали чудову можливість спілкуватися з Настунею, моєю любою донечкою - хоча вона лише розмовляє з нами звуками, не розмовляє як інші дітки - та це ті ж зміни які йдуть в когнітивному, емоційному развитку і прийшли з змінами в її тілі.

Буквально за пів року ріст збільшився на 10 см в основному за рахунок того, що хребет видовжився. Значно розширилась грудна клітка. Займаємо по різному, буває 2 год., в день, дивлячись як почуває себе Настюша.

Потрібно ще працювати і працювати, щоб допомогти Настуні жити без болю. А головне, що ми на шляху до покращення здоров‘я Настуні. Головне докладати максимальних зусиль!!! З Божою підтимкою!"

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію