Щиро дякуємо всім благодійникам, які вже майже рік підтримують цю скарбничку!

Шановні добродії, щиро дякуємо вам за те, що вже ось майже рік з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Допомога дитячим лікарням під час війни». За цей час у цю скарбничку зібрано більше 2,1 млн грн. Це дозволило нам підтримати 18 проєктів, які були профінансовані 28 разів.

Зокрема, велику допомогу отримали дитячі лікарні та перинатальні центри Києва, Запоріжжя, Хмельницького, Івано-Франківська, Харкова, Луцька, Сум, Кам’янець-Подільського, Одеси, Вінниці та Покровська.

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано». Також у розділі «Звіти та документи» є всі звітні документи і фото обладнання, яке було передано лікарням.

А поки що хочемо розказати вам про один із проєктів, який був реалізований завдяки вашій допомозі. Під час війни велика приділяється новонародженим дітям, особливо тим – хто народився передчасно. Саме для таких дітей завдяки нашим благодійникам було придбане спеціальне обладнання - сучасні інфузомати для проведення інфузійної терапії. Їх закупили і передали одразу до трьох лікарень: до Хмельницької обласної лікарні, Камʼянець-Подільського перинатального центру і Харківської обласної дитячої клінічної лікарні №1.

Також завдяки вашим пожертвам допомогу в придбанні спеціального медичного обладнання отримали Національна дитяча спеціалізована лікарня «ОХМАТДИТ», де щороку надають допомогу понад 200-м діткам з усієї України; Одеська обласна дитяча клінічна лікарня; Вінницька обласна клінічна лікарня ім. М.І. Пирогова; Запорізький обласний перинатальний центр; Покровська клінічна лікарня інтенсивного лікування. За даними лікарів, зараз в Україні кожна 15-та дитина народжується передчасно і потребує дбайливого піклування та лікування.

Щиро дякуємо вам за допомогу!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію