08.02.2024 пройшла операція у Барабаш Артема, 2022 р.н.

Артем народився у вересні 2022 року у Києві. В пологовому будинку при огляді, лікарі почули шум в серці хлопчика.   Під час додаткового обстеження Артемчику було встановлено діагноз вродженої вади серця -  «Перемембранозний дефектміжшлуночкової перегородки». Про необхідність проведення операція лікарі повідомили одразу. Але Артемчик народилась з малою вагою, лише 2560 грамів. Тому лікарі дали час на те, щоб дитина трохи підросла і зміцніла.

Зараз хлопчику майже 1,5 року, він підріс та набрав вагу.  Батьки повторно звернулись до лікарні. Лікарі  інституту Амосова повідомили, що дитині необхідно проведення операційної корекції найближчим часом, тому що вже почалось збільшення однієї з камер серця.

Родина Артема не має достатньо коштів, щоб самостійно зібрати на оклюдер для проведення ендоваскулярної операції синочку. З початку воєнних дій в Україні, в родині працює лише тато, мама знаходиться  в декретній відпустці по догляду за дитиною. 

Щоб мати здорове сердечко Артемчик потребував допомоги.

Завдяки благодійникам, які підтримали кампанію Ельвіри Гасанової та Євгенії Ткаченко, 8 лютого 2024 року Барабаш Артему зробили операцію з встановлення серцевого імпланту, вартістю 119 947 грн.  Допомога стала  неоціненною для родини та дозволить хлопчику мати  кращу якість життя! 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію