20.02.2024 пройшла операція у Дороніна Сергія, 2006 р.н.

Сергію Дороніну 16 років. Він з міста Авдіївка Донецької області. Тут виріс, навчався в школі. З народження, у хлопця  були відсутні скарги та будь-які симптоми, які б вказували на вади та дефекти серця. Сергій з дитинства займається спортом. Любов до спорту розвинув батько, який працює тренером. Справжнє захоплення хлопця – це карате кіокушинкай.  Цей вид карате вважається одним із найважчих із різновидів цього виду спорту, справжнє військового мистецтво, яке потребує постійних тренувань та дисципліни. 

Наприкінці 2022 р. Сергій почав відчувати постійну втому та скаржитись на біль в області серця. Батьки звернулися до сімейного лікаря та отримали направлення на консультацію до кардіолога. Під час прийому було проведено УЗД серця за результатами якого поставлено діагноз: «Вторинний дефект міжпередсердної перетинки (8 мм)». У жовтні 2023 року було проведено повторне обстеження серця, під час якого було виявлено збільшення отвору, який складав вже 12мм., та враховуючи цей факт була показана ендоваскулярна хірургія.

Родина переїхала з рідного міста коли почалися бойові дії. Батьки Сергія працюють, але значна частина сімейного доходу витрачається на житло. Родина самостійно не може покрити розходи, необхідні для  придбання імпланту.

20 лютого Сергію була проведена ендоваскулярна операція. Кошти на закупівлю імпланту, вартістю 119 947 грн, були зібрані завдяки благодійникам кампанії «Сердечний подарунок". 

Тепер Сергій зможе продовжити займатися спортом та брати участь у змаганнях.

Бажаємо хлопцю нових досягнень та перемог! І щиро дякуємо всім благодійникам за підтримку!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію