6-річний Нікіта було пройшов курс комплексного лікування

Мінченко Нікіта потребував допомоги для проходження курсу реабілітації в Міжнародному центрі реабілітації та нейрофізіології.

Нікіті 6 років, діагноз -   ДЦП. Хлопчик рухається у ходунках, може  самостійно тримати рівновагу. Проте у нього слабко розвинене мовлення та погано працює ліва ручка. Хлопчик має позитивну динаміку лікування. Зараз потребує проходження реабілітаційного курсу.   Батько  працює на хлібокомбінаті, мама займається доглядом за дитиною з інвалідністю.

Для проходження курсу реабілітації в центрі реабілітації та нейрофізіології було необхідно 33 000 грн.  Благодійники Padel Club зробили значний вклад та спрямували на допомогу Нікіті 20 900 гривень.

Завдяки чому хлопчику було проведено курс комплексного лікування у ТОВ «Міжнародний центр реабілітації та нейрофізіології» з 01.08.2024 р. по 22.08.2024р.

Дякуємо з усього серця за надану можливість покращити життя та  наблизити Мінченко Нікіту та  на крок до здорового дитинства.

Додаємо лист від мами.

"Доброго дня! Я мама Мінченко Нікіти. Хочемо щиро та від всього серця подякувати Благодійники Padel Club та фонду dobro.ua за вкрай необхідну нам реабілітацію. Під час реабілітації ми проходили такі процедури, як: ЛФК; масаж; логопед; корекційний педагог; голкорефлексотерапія. Після курсу спостерігаються значні зміни, а саме: покращився сон, став краще тримати рівновагу, почала працювати краще ліва ручка. З повагою мама Мінченко Нікіти."

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію