Евелінка готується до реабілітації

Наша подруга Евеліна Гладій – в очікуванні нового реабілітаційного курсу у клініці «Вікторія», що в м. Бориспіль. За три місяці перебування вдома дитина виросла і набрала вагу. Відрадно, що вона усвідомлює те, що всі ці процедури спрямовані на її лікування і на повноцінне життя.
 
Інколи дівчинка сама ініціює вправи під час лікувальної фізкультури. Самостійно хоче писати, малювати, навіть, допомагати мамі по домогосподарству, зокрема, прибирати в домі. Але поки вона самостійно не ходить, то дитині не все вдається зробити. 
 
Евелінка продовжує перебувати у стані ремісії – онкологія вже понад півтора роки не прогресує і це не може не тішити. Наступна комп’ютерна томографія – у листопаді. Мама дівчинки завжди вірила, що її дитина буде здоровою. Команда БФ «Ти-Ангел» також в цьому переконана. Тому просимо вас не зупинятися на досягнутому і далі підтримувати Евеліну на шляху до одужання!
 
 
Нагадаємо, дівчинка ще від самого народження бореться за своє життя і здоров’я. Через постійне лікування фінансове становище батьків зовсім скрутне. Лікування у Центрі реабілітації дитини "Вікторія" дає результати, тож процедури обов’язково потрібно продовжувати!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію