Евеліна Гладій почала ходити

5-річна Евеліна Гладій почала ходити. Минув уже місяць після того, як Евеліна пройшла черговий курс лікування у центрі реабілітації дітей ''Вікторія'' в Борисполі. Дитина значно краще себе почуває, стала контролювати своє тіло. Вже добре стоїть, намагається сама їсти: добре їсть ложкою та користується виделкою. 
 
Дівчинці уже 5 років. Вона почала усвідомлювати всю важливість тренувань і коли щось не вдається, то починає плакати. Зараз дитина вдома. Але продовжує лікувальні заняття. Евеліна намагається сидіти без маминих рук, починає ходити, тримаючись за пальці. 

Нагадаємо, в дівчинки ДЦП, вона дещо відстає у розвитку. Дитина народилася передчасно і з того часу почались проблеми зі здоров'ям. Їй слід пройти багато реабілітаційних курсів, щоб мати шанс на самостійне життя.
 
У вересні Евеліну знову чекають у Центрі реабілітації дитини "Вікторія". Два курси лікування обійдуться у 49 тис грн.. Дитина готова до нових випробувань заради свого здорового майбутнього, а ми готові докласти максимум зусиль, щоб вона вчасно заступила на лікування! Підтримайте нас!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію