Близнюки хочуть ходити! 5

Доброго дня! Сьогодні ми закінчили курс реабілітації в Міждународному центрі реабілітації та нейрофізіології "Я є". Дуже дякуємо Катерині та всім працівникам центру, адміністраторам Юлі і Ані, неврологу, нейрореабілітологу,  реабілітологу, логопедам.

Хочемо висловити подяку  Чередниченко Вікторії Матвіївні президенту БФ "КИЯН" та всім небайдужим і добрим людям, які навіть у такий тяжкий час приходять на допомогу діткам!

29 червня Денису і Валерії було проведено оперативне втручання. Денису поставили штіфти в стопи і на місяць загіпсували, Лєрі заблокували ріст лівої ніжки так , як є укорочення правої! 25 червня Денису зняли гіпси і тому ця реабілітація була дуже необхідна!

На цьому курсі діти пройшли масаж, ЛФК, нейромодуляцію у Валерії був логопедичний комплекс. Діти в захваті від занять.  Лєра після блокування зони росту на лівій ніжці почала впевненіше тримати рівновагу і вирівнювати ніжку! Денис поки що боїться ставати на ніжки, але після ЛФК і нейромодуляції з'явитись опора на ніжки! Тому реабілітація потрібна постійно щоб досягти своєї мети! Дуже дякуємо Вам за допомогу і підтримку!

Родина Святківских.

БУТИ ДОБРУ!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію