Новини березень 2024

«Час працює проти вас», - так сказав лікар Наталії, прийомній мамі Мелаші Кравченко, коли три тижні тому вони знов потрапили у лікарню.

Дівчинку госпіталізували з інфекцією сечового міхура, але батьки заодно звернулися і до ортопеда, тому що у Меланки збільшилася спастика однієї ніжки. Лікар констатував, що хребет викривився ще більше за останні місяці; загроза для життя зростає.

Нагадаємо історію Меланки: у дитини вроджений сколіоз, парапарез, мальнутриція, порушення функцій тазових органів і ще купа діагнозів. Дівчинка не може ходити, лише повзати, приймає спецхарчування.

Мелаша зростала в родині, які зараз називають дисфункціональними, а раніше - неблагополучними.

Маючи алкогольну залежність, мати скрізь брала її з собою, включаючи сумнівні місця і сумнівні компанії. Врешті-решт Мелаша втекла від неї просто на вулицю.

Дитину влаштували до прийомної родини, але життя Меланки в серйозній небезпеці через те, що тривалий час вона не отримувала лікування.

Якомога швидше Меланці потрібно провести операцію з випрямлення хребта: сколіоз прогресує, все більше здавлюючи внутрішні органи.

Сума велика, але разом ми точно зможемо допомогти Мелаші. В неї вже є найголовніше: затишна оселя і турботливі дорослі – справа тільки за фінансами.

Будь ласка, долучайтеся до збору будь-якою сумою, робіть репости або копіюйте цей текст на свою сторінку!

Допоможіть врятувати дитину!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію