Фотозвіт

Передали допомогу у вигляді сучасної системи капсульної ендоскопії SC100 в Національній дитячій спеціалізованій лікарні МОЗ України "Охматдит" 💜
З перших днів повномасштабного військового вторгнення росії до цієї лікарні постійно доставляють поранених: як дітей, так і дорослих. Лікарі НДСЛ Охматдит надавали і надають медичну допомогу громадянам України незалежно від віку і характеру поранення, приймають пацієнтів із деблокованих міст. Найменшому пацієнту, що отримав поранення через війну, був лише місяць від народження, найстаршому – 83 роки.
Запорукою успішного лікування є своєчасна та якісна діагностика. Одним із методів діагностики є капсульна ендоскопія – це безпечний, точний, неінвазивний метод, що використовується у випадках, коли інші стандартні методи ендоскопічної діагностики не дають достатньо інформації для постановки коректного діагнозу.
Ця методика використовується для діагностики запальних захворювань кишківника, кишкових кровотеч неясного генезу, залізодефіцитної анемії, судинних мальформацій тонкої кишки (ангіодисплазії, синдром Біна, артеріовенозні мальформації, кавернозні гемангіоми), геморагічного васкуліту, дивертикулу Меккеля, протеїн-втрачаючих ентеропатій, кишкових лімфангіектазій. Цей метод діагностики має місце при діагностиці уражень слизової оболонки тонкої кишки внаслідок дії хіміотерапії, радіотерапії та при реакції "трансплантат проти хазяїна".
Враховуючи широкий спектр видів медичної допомоги, що надається в НДСЛ "ОХМАТДИТ", та її складність, лікарня для ефективного виконання покладених на неї завдань потребувала сучасної системи капсульної ендоскопії SC100.  Вона забезпечить відповідно якісні умови та покращить надання висококваліфікованої медичної допомоги.
І ми дякуємо всім благодійникам платформи dobro.ua за внески та підтримку нашого проєкту! 
Передаємо кожному вдячність від лікарів та маленьких пацієнтів лікарні 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію