Дівчинка, що підкорює серця

Добрий день, я мама Агбонгале Едіт, хочу висловити свою безмежну вдячність тренерам та педагогам, а також лікарям та дівчатам з ресепшину, і керуючому складу Міжнародного центру реабілітації та нейрофізіології «Я є»!

Можливість пройти цей березневий курс інтенсиву нам подарував Благодійний фонд «Киян», під головуванням Чередниченко Вікторії Матвіївни! Величезне мамине, Вам дякую! Ваша допомога – це справжнє спасіння під час воєнних дій в нашій країні!

 

Цей курс подарував нашій сім’ї нову надію, наша доня почала робити перші, такі неймовірно гарні, кроки. Низький уклін тренеру, фізичному реабілітологу – Буньковському Євгену! Він відпрацьовував кожне заняття з вірою у дитину, прикладаючи максимум зусиль і виходячи з кабінету в мокрому від поту костюмі. Результати від занять вражаючі! З нетерпінням чекаємо наступного курсу, а поки будемо старанно виконувати домашнє завдання!

 

Квятковська Людмила – педагог магніт, не лише Едіт з нетерпінням чекала цікавого навчання, на якому вчилася робити вибір та продовжувати логічний ряд, але й її братик, який до сліз щодня просився на заняття до корекційного педагога і з розгону влітав за робочий стіл, як тільки йому говорили, що прийшов його час за розкладом!

 

Беньковська Альона, тендітна і чуйна, але дуже сильна, невтомно носила Едітку по всім локаціям свого кабінету сенсорної інтеграції, навчала доню відчувати навколишні подразники, пізнавати світ тактильно. Винагорода за сумлінність – катання на гойдалці або в середині гамаку. Заняття з Альоною – це навчання в релаксі!

 

Наші логопеди – Боровицька Ірина та Карімова Муніра, лагідно та професійно робили логопедичні масажі, доречи, без сльозинки! Співали, видували нові звуки, грали в рольові лялькові театри та ще багато багато всього цікавого!

 

Ворошилов Євген – нейрореабілітолог, не втомлюся захоплюватися його знаннями у сфері медицини! Євген дасть відповіді на будь-які питання щодо процедур або ж процесів в організмі, все розкладе по поличках, з таким спеціалістом не страшно пробувати щось нове! Після проходження курсу ультразвукової терапії у Едіт майже пройшли подрагування руки, які раніше були дуже частими та незручними для дитини.

 

Тандем Ковальчин Ольга та Мілюшин Михайло швидко та якісно виконують свою роботу (оксигенотерапія та голкотерапія), завжди знайдуть щось цікаве для доні, щоб заспокоїти її та розвеселити! Навіть страшні голки вже не такі й страшні!

 

Хочу щиро, від усього материнського серця подякувати за ваші старання, за результати, за цю магію! За перші кроки, це ж тільки початок, хоча і в сім років! За те що Едітка стала більш уважною та сконцентрованою, більш контактною та зрозумілою!

Наша сім’я в приємному казковому шоці від результатів після цього курсу!

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію