Центр здоров’я дитини отримав медикаменти

«Допомога дитячій лікарні на Прикарпатті. 2» - продовження одноіменного проєкту БФ «Ти-Ангел» - «Допомога дитячій лікарні на Прикарпатті», що ставив за мету зібрати кошти на закупівлю медикаментів та медичних витратних матеріалів для надання медичної допомоги дітям у центрі здоров’я дитини КНП «Долинська багатопрофільна лікарня» Долинської міської ради Івано-Франківської області. Тут отримують медичну допомогу діти, зокрема і малеча, що прибула у Долинську громаду із зони активних військових дій.

Війна - це період непередбачуваних та неспланованих випробувань не лише для ЗСУ, але і для медичних установ, які також відіграють надважливу роль у збереженні життя та здоров’я населення у період військових дій. БФ "Ти-Ангел" з перших днів вторгнення російської армії на територію України розпочав надавати допомогу, населенню та медичним закладам, засобами медичного призначення.

Закупка засобів медичного призначення здійснюється фондом у відповідності до фактичних потреб медичного закладу.

Команда Фонду висловлює щиру подяку усім донорам, які жертвували свої кошти. Дякуємо, що допомагаєте нам вчасно забезпечувати дитячий лікувальний заклад медикаментами першої необхідності.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію