Щиро дякуємо всім благодійникам, завдяки яким підтримано 24 проєкти з цієї скарбнички!

Шановні добродії, щиро дякуємо вам за те, що вже ось майже півтора року з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Допомога дитячим лікарням під час війни». За цей час у цю скарбничку зібрано більше 2,3 млн грн. Це дозволило нам підтримати 24 проєкти, які були профінансовані 34 рази.

Зокрема, за останні пів року була надана допомога в придбанні обладнання, яке допоможе зберегти життя новонародженим, а особливо – передчасно народженим дітям. Допомогу отримали Івано-Франківський обласний перинатальний центр, Хмельницька обласна лікарня, перинатальний центр Покровської клінічної лікарні, дитяча лікарня Святого Миколая! (КНП «1 Територіальне медичне обʼєднання м. Львова»), Чернівецька обласна дитяча клінічна лікарня, Інститут педіатрії акушерства і гінекології НАМН України, НДСЛ «Охматдит», пологовий будинок Пресвятої Діви Марії в Сумах, Хмельницька обласна лікарня, Івано-Франківська обласна дитяча клінічна лікарня.

Загалом за півтора роки, відколи триває велика війна, допомога була також надана дитячим лікарням та перинатальним центрам Києва, Запоріжжя, Хмельницького, Івано-Франківська, Харкова, Луцька, Сум, Кам’янець-Подільського, Одеси, Вінниці та Покровська.

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано». Також у розділі «Звіти та документи» є всі звітні документи і фото обладнання, яке було передано лікарням.

Щиро дякуємо вам за допомогу!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію