Щиро дякуємо всім благодійникам, завдяки яким підтримано 25 проєктів з цієї скарбнички!

Шановні добродії, щиро дякуємо вам за те, що вже ось майже півтора року з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Допомога дитячим лікарням під час війни». За цей час у цю скарбничку зібрано більше 2,3 млн грн. Це дозволило нам підтримати 25 проєктів, які були профінансовані 35 разів.

Зокрема, за останні місяці була надана допомога в придбанні медичного обладнання для чотирьох пологових будинків в різних куточках України – в Запоріжжі, Мукачево, Камянець-Подільському та Івано-Франківському. Проєкт вже частково реалізований і для Запорізької обласної клінічної лікарні придбаний і переданий приліжковий монітор пацієнта PVM-4733, а до Мукачівської Лікарні Святого Мартина - пульсоксиметр Rad 8.

Загалом за 20 місяців, відколи триває велика війна, допомога була також надана дитячим лікарням та перинатальним центрам Києва, Львова, Запоріжжя, Хмельницького, Івано-Франківська, Харкова, Луцька, Сум, Кам’янець-Подільського, Одеси, Вінниці, Чернівців та Покровська.

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано». Також у розділі «Звіти та документи» є всі звітні документи і фото обладнання, яке було передано лікарням.

Щиро дякуємо вам за допомогу!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію