Дякуємо благодійникам скарбнички за допомогу лікарні НДСЛ "ОХМАТДИТ"!

За допомогою внесків благодійників Скарбнички  "Допомога дитячим лікарням під час війни БФ «Свічадо» закуплено та передано до неонатального відділення лікарні НДСЛ "ОХМАТДИТ" важливий датчик до УЗД апарату.

У чотирьох відділеннях неонатального профілю НДСЛ "ОХМАТДИТ" із загальним ліжковим фондом 90 ліжок за рік лікується близько 1 000 новонароджених дітей з багатьма захворюваннями, що загрожують життю. Це і вроджені вади розвитку, що потребують невідкладних операцій, дітей з екстремально низькою масою тіла (менше ніж 1 000 г), які понад 2-3 місяців лікуються в лікарні, передчасно народжені діти, що потребують нейрохірургічних втручань (така допомога надається тільки в лікарні "ОХМАТДИТ") та інші категорії хворих.

Щоб вилікувати та виходити цих діток, команді медичних працівників потрібне обладнання найвищого ґатунку. До такого обладнання належать апарати УЗД, які проводять вчасну та постійну діагностику, які укомплектовані відповідними датчиками.

Неонатальне відділення має один УЗД апарат високого класу. Була величезна потреба докупити до цього УЗД апарату ще один датчик, який би міг допомогти в діагностиці та перевірці медичних процедур, а саме катетеризації судин у найменших пацієнтів. Користування цим датчиком зведе до 0% ускладнень під час катетеризації.

Дякуємо всім благодійникам, хто долучився!

Цей датчик допоможе тисячам дітей!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію