Дякуємо всім благодійникам за підтримку! З вашою допомогою ми надали допомогу ще 278 родинам!

Шановні благодійники dobro.ua! Щиро дякуємо, що вже ось майже два роки з початку великої війни в Україні ви підтримуєте нашу скарбничку «Допомога дітям та родинам під час війни». За цей час у скарбничку зібрано більше 1 млн грн!  Це дозволило нам профінансувати 66 разів проєкти платформи в підтримку дітей та родин, постраждалих від війни.

З вашою допомогою ми надали допомогу ще 278 родинам! 

Завдяки проєкту «Продуктові набори для постраждалих від війни», ініційованого нашим оператором допомоги БО  Фундація Дім Рональда МакДональда,  269 родин ВПО в прифронтових та звільнених містах України отримали продуктові набори.  До складу входять важливі продукти - крупа, борошно, цукор, олія, молоко, макарони, свинина тушкована, дитяче харчування, цукерки, вафлі, чай тощо. Продуктів набору одній родині вистачить на декілька днів.

По проєкту  «Підгузки дітям ВПО з інвалідністю», завдяки БФ Фонд «Кожен Може» була надана допомога  родинам, які виховують діток з інвалідністю. Це малозабезпечені родини, які витрачають всі кошти на лікування та реабілітацію дітей. Завдяки вашим благодійним внескам було закуплено 28 пачок (1247 штук)  підгузок для 9 дітей. Цього вистачить родинам на деякий час, щоб не обмежувати дитину в прогулянках та навіть на гідний похід до лікаря.

Дякуємо всім за вашу турботу та щире ставлення до тих, хто потребує нашої підтримки.

З усіма реалізованими проєктами можна ознайомитись у розділі «Профінансовано» та «Новини».

Продовжуємо разом робити добрі справи!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію