Передача обладнання в лікарню

Проєкт на платформі dobro.ua з’явився за ініціативою чудової благодійниці – Анни Вронської. Саме вона стала ініціатором збору коштів на придбання надсучасного медичного обладнання. Анна присвятила свій день народження та замість подарунків закликала підтримувати цей проєкт. Також Анна допомогла з пошуком благодійників, які стали величезною частиною нашого проєкту. До Дня захисту дітей три чудові компанії - «МЕТРО Кеш енд Кері Україна», «Проктер енд Гембл Україна» та «HiPP Україна» долучилися до проєкту благодійної платформи dobro.ua зі збору коштів на закупівлю мобільного відеобронхофіброскопу для маленьких пацієнтів «ОХМАТДИТу» та перерахували кошти, яких не вистачало для придбання мобільного відеобронхофіброскопу, відбулася офіційна передача обладнання для національної дитячої спеціалізованої лікарні ОХМАТДИТ. А це 509 000 грн!

Після повного збору коштів, обладнання в короткі терміни було доставлено до України і вже 1 липня ми мали змогу стати частиною офіційної передачі медичного обладнання в лікарню.

Щастя лікарів важко передати словами. Адже тепер в них з’явився апарат, який допоможе їм в нелегкій роботі. А саме щоденному порятунку дітей зі всієї України.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію