Фотозвіт

Щасливі поділитися новиною про часткову реалізацію проєкту, а саме передачу двох апаратів в рамках зібраних коштів на цьому проєкті! 

У Запорізьку обласну клінічну лікарню передали приліжковий монітор пацієнта PVM-4733, а в Мукачівську Лікарню Святого Мартина  пульсоксиметр Rad 8. 

Передчасно народжені діти – це особлива категорія: вони дуже крихітні і слабкі, функції організму у них ще незрілі. Дитина, народжена вагою менш як 1 500 грамів, стикається з проблемами дихальної, серцево-судинної, травної та нервової систем. З'явившись на світ раніше 32 тижня, ці крихітки не завжди можуть зробити свій навіть перший вдих самостійно. Життя цих малят повністю залежить від сучасного медичного обладнання. 

Приліжковий монітор пацієнта – один із найнеобхідніших приладів для успішного виходжування новонароджених. Він дозволяє одночасно відстежувати понад 10 показників стану маленького пацієнта – наприклад, зробити електрокардіограму, виміряти частоту серцевих скорочень, частоту дихання, температуру або відстежувати зміни артеріального тиску. У разі критичних випадків в апараті встановлена система оповіщення.

Пульсоксиметр – сучасний контрольно-діагностичний медичний прилад, який надягається на ручку або ніжку передчасно народженої дитини, за допомогою фотодетектора діагностує найменші зміни кольору крові під впливом кисню, а потім виводить усереднені дані на монітор пульсоксиметра. Такі показники важливі для дослідження реального рівня наявності кисню в крові.

Дякуємо всім, хто підтримає наш проєкт!

Особлива подяка всім клієнтам Монобанку, які перераховують свій кешбек на проєкт Куража! 
Також подяка онлайн-медіа Platfor.ma, молодому українському бренду доглядової косметики для дітей і підлітків MiniMi, мережі судій Bunny nail cafe та кожному благодійнику, які робить внески! 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію