Фотозвіт

Забезпечили відділення глибоко недоношених дітей НДСЛ "Охматдит" необхідним обладнанням для парентерального харчування, а саме оплатити технічне обслуговування ламінарного боксу BIO BAN 48 з використанням необхідних комплектуючих з заміною НЕРА фільтрів. Також у рамках проєкту допомоги закупили кабель-перехідник для датчиків Oximax Sp02 для монітора життєво важливих функцій організму дітей. І все завдяки підтримці з боку благодійників платформи dobro.ua!

Головною метою відділення інтенсивного виходжування глибоко недоношених дітей НДСЛ "Охматдит" – є порятунок життів та забезпечення найвищою якістю догляду передчасно народжених дітей, вага яких іноді не досягає і 1 кг. Однією з ключових проблем, з якими стикаються лікарі під час виходжування цих вразливих немовлят, є забезпечення їх належним харчуванням для підтримки їхнього росту та розвитку. У деяких випадках недоношені діти не можуть переносити ентеральне харчування, яке надходить через травну систему. У цих ситуаціях парентеральне харчування використовується як засіб доставки основних поживних речовин безпосередньо в кров через катетер. Для цього використовують спеціальні ламінарні бокси, де під НЕРА фільтрами проводиться дезінфекція та стерилізація катетерів та всіх розхідних матеріалів.

Компоненти парентерального харчування можуть включати комбінацію вуглеводів, білків, жирів, вітамінів, мінералів і електролітів. Конкретні компоненти та кількість кожного з них ретельно розраховуються медичним працівником для задоволення індивідуальних харчових потреб маленького пацієнта. Це є невідʼємною частиною виходжування передчасно народжених дітей та потребує особливої уваги з боку лікарів.

Хоча парентеральне харчування може врятувати життя цим тендітним немовлятам, воно потребує спеціального обладнання та ресурсів для безпечного та ефективного введення.

Саме тому ваша допомога була так потрібна. 

Дякуємо всім, хто допомагає!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію