Реалізація проєкту

Шановні друзі!
Висловлюємо щиру вдячність за підтримку та можливість надати допомогу людям, які постраждали та страждають від російської агресії та жорстокої війни.

Від цієї війни постраждалих мільйони, а тому наше завдання було і є – допомогти тим, кому це вкрай потрібно. Хоча б частині, хоча б комусь, кому можемо це зробити.

В рамках цього проєкту ми планували закупити і передати продуктові набори та питну воду тим, котрі постраждали внаслідок військової агресії Росії, а насамперед людям похилого віку, людям у скруті та кризових ситуаціях і тим, хто залишився без засобів існування. 

Завдяки Вашій підтримці нам вдалося надати допомогу тим людям, які не змогли евакуюватися чи не захотіли покидати своїх домівок. Окрім цього, допомогу частково вдалося надати внутрішньо-переміщеним особам, які змушені були втікати від війни, від снарядів та небезпеки для життя. В основному, це люди, які втікали з околиць Києва у Київ, Фастів чи Білу Церкву. Також частково вдалося передати допомогу у Чернігів, Васильків та Ірпінь.

Продукти харчування, які було закуплено, то, в основному - це крупи, олія, печиво, консерви, тушонки, консервовані продукти, макарони, борошно, пластівці, паштети, продукти швидкого приготування тощо.

Категорії людей, які отримали допомогу:
1) Самотні старенькі люди,
2) Сім’ї в кризі,
3) люди та діти, які перебували у підвалах та сховищах,
4) внутрішньо-переміщені особи.

Допомога надавалася у: 1) м. Києві, 2) м. Фастові, 3) Передано допомогу у м.Ірпінь, м. Васильків, м. Чернігів, м. Біла Церква, м. Бровари та околиці. 

У загальній кількості допомогу отримали майже 1000 осіб.

Дорогі друзі та колеги, дорогі добродії, висловлюємо щиру вдячність Вам за допомогу людям.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію