Допоможи мені вільно рухатися! 3

З перших своїх рядків хочу висловити свою вдячність БФ Киян  зокрема президенту фонду  Чередніченко  Вікторії Матвіївні за підтримку і допомогу моєму синочкку в проходженні реабілітацій. Також дякую платформі  Dobro.ua за організацію та проведення зборів коштів. Дякую також  всім благодійникам за допомогу. Коли є підтримка то це наче крила, які допомагають тримати рівновагу.

 

Сьогодні закінчилась  реабілітація, яку Микола проходив в МЦРН " Я Є" Слів дякую мабуть  буде замало. Це найкращий центр де зібралися справжні фахівці, люди своєї справи , де наші дітки наче вдома.  Багато занять і багато процедур.Кожна процедура , кожне заняття дає свої результати. Дякую інструкторам ЛФК  за результативні заняття.  Женя, Андрій, Олександр дякую вам. Коля старався , працював , став виносливішим і закріпив свої навички. Адже рух то життя і життя без болю та спастики. Дякую логопеду  Оксані за розвиток і комунікацію. Хоч іноді важко дається, але у Миколи є  успіхи .  Також дякую корекційному педагогу  Людмилі  за крутезні і цікаві заняття. Кожен раз щось додому несемо цікаве і зроблене власними руками.

Кожна реабілітація дає свої результати. Коли твоя дитина біжить в центр, коли вона щаслива ,  коли є позитивні зміни то це для мене безмежна радість Ось такі моменти і є щастям.

 

Земний уклін всім  тим хто допомагає нашим діткам і мирго неба над головою.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію