Допоможи, наповни моє життя радощами!

Доброго дня, добродії! Вчора закінчився наш курс в реабілітаційному центрі "Я Є".

😍Перше до сліз розчулює небайдужість та емпатія людей,які допомогли зі збором ,БФ "КИЯН" на чолі з турботливою Вікторією Матвіївною,які його організували

🙏🙏🙏....Мали радість познайомитися з Денисом Ткачуком, який зробив вагомий внесок для реабілітації Іллі. Дякуємо Вам ,наші благодійники!

В центрі працюють небайдужі фахівці своєї справи,загалом була атмосфера привітності та бажання допомогти.

🤩Наш невролог, педіатр та просто гарна людина Євгеній Олександрович Ворошилов консультував нас по всіх питаннях стосовно стану малюка на протязі всього курсу та здійснював апаратний масаж .

👌Іллю по півтори години дбайливо розминав,розтягував та ставив на ноги наш реабілітолог Андрій, логопеди та корекційний педагог Ірина, Оксана, Муніра Хамідовна та Людмила допомагали малюку сприймати та взаємодіяти з навколишнім світом,робити такі звичні для нас речі як гратися з іграшками,стежити за ними, танцювати під музику та багато іншого, фахівці з сенсорної інтеграції вчили Іллю сприймати своє положення у просторі,катали,вертіли,гойдали ,малювали з Ілюшою піною для бриття та багато іншого...

🤩 І звісно дівчата адміністратори ,які підлаштовували графік занять під індивідуальні потреби малюка. Душевну атмосферу підтримувала 🫶директор Катерина Володимирівна.

За курс Ілля почав говорити нові звуки,став краще концентрувати зір на предметах,що є невід'ємною частиною розвитку дитини,дуже приємно,що навчився пережовувати тверду їжу та краще спати.

Впродовж наступних кількох тижнів пройдений курс має стимулювати організм на подальший розвиток. Сподіваємось на майбутні зустрічі з професійним та дружнім колективом у центрі "Я Є".

🌺Вдячні всім хто допомагав та дав шанс малюку гармонійно розвиватися,далі буде)

Родина Рильчук Ілл

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію