Шановні донори!

Перерахувати благодійну допомогу можна за нашими банківськими реквізитами. Обов'язково вказуйте у призначені платежу назву проєкту: благ допомога на проєкт "Допоможіть не втратити ногу!"

Рахунок УББ у банку Кредит Дніпро: (у разі оплати готівкою через касу банку "Кредит Дніпро" комісія не стягується) Отримувач: МБФ "Українська Біржа Благодійності", ЄДРПОУ 38005762, Банк Кредит Дніпро МФО 305749, р/р 2600630669802, Призначення: благ допомога на проєкт "Допоможіть не втратити ногу!"

Рахунок УББ в ПриватБанку: Отримувач: "МБФ Українська Біржа Благодійності". ЄДРПОУ: 38005762, ПриватБанк МФО 300711, р/р: 26006052720940, призначення: благ допомога на проєкт "Допоможіть не втратити ногу!"

Шановні благодійники! УВАГА! Якщо у вас виникають будь-які запитання щодо перерахування коштів або ви з якихось причин не бачите свій внесок у списку Донорів проєкту, будь ласка, пишіть нам на [email protected]. Ми завжди дуже раді допомогти відповісти на всі технічні запитання!

Не пишіть у блог проєкту, бо для ідентифікації ваших пожертв все одно потрібен ваш лист на [email protected], де ви маєте вказати спосіб оплати, данні про платіж (сума, дата) та/або картку (4 перші та останні цифри картки) тощо.

У блозі проєкту ми будемо повідомляти про стан дівчини та інші важливі новини! Заздалегідь дякуємо за розуміння та підтримку!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію