Фотозвіт

Передали допомогу в Покровську клінічну лікарню інтенсивного лікування. 

Кожен день в перинатальний центр міста Покровська надходять породіллі зі всієї Донецької області. Тільки за 2022 рік у відділенні пройшли лікування 42 передчасно народжені дитини, щомісячно на лікуванні знаходиться 6-10 малюків. 3 січня по цей час у центрі народжено 119 малюків, які потребували медичної допомоги. Щодня лікарі борються за їхні життя та здоров'я. У воєнний час ця робота є особливо важливою та значущою. Тут кожна секунда рахується і через те, що передчасно народжені малюки народжуються дуже слабкими та потребують постійного медичного догляду та підтримки, від наявності сучасного медичного обладнання залежить якість та можливість врятувати життя.

Цей медичний заклад залишився єдиним перинатальним центром на території Донецької області, а на плечі співробітників лягли ще більш тяжкі умови порятунку немовлят у цей жахливий воєнний час. Власними силами вони облаштували бомбосховище на 0 поверсі, і для повноцінного функціонування завдяки внескам благодійників ми придбали та передали 2 сучасні інфузомати. 

Кошти зібрані завдяки внескам клієнтів Монобанку в рамках кешбеку на ініціативу Куража. Партнер благодійної кампанії - платформа dobro.ua.

Дякуємо всім, хто попри важкі часи продовжує допомагати лікарням рятувати життя дітей!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію