Результати збору коштів для підтримки ЗСУ

Шановні донори!

 

Завдяки вашій підтримці нам вдалося зібрати 876 517 гривень 43 копійки (вісімсот сімдесят шість тисяч п'ятсот сімнадцять гривень, 43 копійки). Всі зібрані кошти було передано Благодійному фонду "Група 35", який з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує ЗСУ якісним спорядженням та технікою.

В ході виконання проєкту, завдяки комунікації з військовим командуванням та експертній роботі БФ "Група 35", стало зрозуміло, що зібрані кошти найкраще буде направити на закупівлю радіо-комунікаційного обладнання (рації, ретраслятори, дуплексери та інші комплектуючі), що допомагає забезпечувати надійний та захищений зв'язок для українських військових.

Тож всі зібрані кошти було використано як частину загальної оплати (64,400 євро = 2 382 800 грн) при закупівлі радіо-комунікаційного обладнання (100 рацій Hytera, 25 автомобільних рацій Icom, 1 дуплексер та інші комплектуючі). Детальний фінансовий звіт можна знайти в розділі "Звіти та документи".

 

Дякуємо за довіру та підтримку! 

 

Закликаємо долучатись до наступних зборів "Групи 35", адже фонд системно працює на технологічну підтримку ЗСУ, щоб зберегти тисячі життів і наблизити перемогу України. 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію