Проєкт реалізовано!

Завдяки завершеному збору на проєкт «Гігієна в часи війни» ми придбали такі засоби гігієни: гігієнічні прокладки, урологічні підгузки, пелюшки, гелі, шампуні, мило, зубні пасти, туалетний папір та пральні порошки. Таким чином було сформовано 100 наборів для жінок та людей із урологічними проблемами.

Допомогу отримали особи з соціально-незахищених верств населення – жінки, що виховують дітей самостійно, або виховують дітей з інвалідністю, жінки, що втратили роботу та не мають засобів до існування, дівчата до 18 років, літні жінки та чоловіки, що мають відповідні урологічні проблеми та інші категорії, доступ до гігієнічних засобів для яких обмежений станом здоров’я або дуже скрутним матеріальним становищем. Кожний набір виданий нашими волонтерами з рук в руки з 20 по 23 квітня.

Люди, що отримали допомогу у ці тяжкі часи, висловлюють безмежну подяку Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! Дякуємо за вашу доброту та підтримку!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію