Новини вересень 2023

Наш Гуманітарний хаб у Дніпрі знову активно працює. Вчора продовжилася видача гуманітарної допомоги від Word Vision International. 

Розмовляємо із мамою та хлопчиком, які отримують продукти харчування й засоби гігієни. Дізнаємся, що родина (мама Ганна, 7-річний син і 16-річна донька) приїхали до Дніпра з Сєвєродонецька у березні 2022.

Після початку бойових дій у рідному місті протрималися біля 3 тижнів.

«Діти спали в коридорі», - розповідає мама.

«Тільки в перший день страшно, а на другий – звикли!», - бадьоро доповідає хоробрий першокласник.

«Коли прилетіло у ста метрах від нас, він із переляку заховався в шафу… Вікна вціліли, але задрижали стіни й підлога – усе тряслося», - ділиться переживаннями Ганна.

Малий пригадує: «І в дім ракета прилетіла».

«Це вже потім, коли нас уже не було, - пояснює мама. – Прилетів у дах снаряд і не розірвався. Найстрашніше було виїжджати. Було таке враження, що бусик підстрибує від вибухів».

«І коли ми в полі їхали, то по даху прилетів якийсь камінчик», - доповнює син.

Зараз родина орендує квартиру в Дніпрі. Мама влаштувалася на роботу майстром манікюру. За тим же фахом працювала і до 2022 року, але в Дніпрі, на жаль, працює не офіційно.

Жінка, яка самостійно виховує двох дітей, радіє вагомій допомозі від World Vision International. На додачу від нас отримує ще дитячу ковдру і футбольний м’яч.

Дякуємо нашим партнерам за можливість допомагати українцям!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію