В селі Гута відбувся табір «Янголятко-2021»

Благодійний фонд «Ти-Ангел» щоліта організовує тижневий відпочинок для дітей-сиріт. Цього разу учасниками табору «Янголятко» були діти з Міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації села Мединя Івано-Франківського району. 
 
Діти впродовж тижня відпочивали на території резиденції Президента України «Синьогора» у селі Гута, що на Богородчанщині. Кожен ранок вони починали з руханки та мали чотириразове харчування. За цей короткий час дітлахи ходили у гори, відвідали водоспад Малий Кузьминець в Старій Гуті та Манявський водоспад. Також наші янголята побували у Буковелі, покупалися у басейнах, джакузі, саунах, чанах… А ще поринули в чудовий світ динозаврів у «Динопарку», були в «Перевернутій хаті» та досхочу нагулялися на «Полонині «Перці». 

Благодійний фонд «Ти-Ангел» приділяє велику увагу духовному розвитку дітей. Тому учасники табору побували у Манявському Скиті, а 7 липня на свято Івана Хрестителя малята ходили до церкви Святих Петра і Павла у селі Гута. 

Також були науково-просвітницькі заходи. Дітям з с. Мединя показували, як змайструвати шпаківню, розповідали про біорізноманіття, про історію села Гута, учасники табору малювали краєвиди села, в якому живуть, а також прибирали від сміття територію озера в селі Гута. Ці заходи проходили в рамках проєкту Carpathian Forest Schools.Ще багато емоцій дала екскурсія на закриту територію дачі Президента України – діти побачили шикарний будинок, колибу, ставки, тенісні корти та багато іншого. Крім того, вони побували на найвищому аеродромі України в селі Луквиця, який заснував авіатор Степан Красілич. Діти плавали на човнах, допомагали парапланеристу складати парашут, а літак спеціально робив у повітрі для дітей різні трюки. 
 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію