Про реаліацію проєкту

Шановні донори, з радістю повідомляяємо вам, що попри чимало змін, наш проєкт реалізовано!

В рамках цього проєкту ми зосередилися на проблемі дітей, що потребують операцій з видалення пухлин мозку і хребта. Щороку таких операцій потребують близько 30 дітей і частину цих операцій було неможливо провести у Львові через відсутність спеціального обладнання, і тоді родини змушені були їхати за кордон для порятунку своїх дітей. Щоб такого не ставалося і щоб дитина могла отримати усю необхідну їй допомогу тут, вдома, у Львові, якісно і негайно, як тільки виявлено проблему, ми вирішили створити систему нейрохірургічної допомоги дітям з пухлинами мозку і хребта.

Завдяки залученню до проєкту міської ради, дороговартісне обладнання було закуплено за кошти бюджету міста, а завдяки вам, ми змогли придбати набори надзвичайно важливих інструментів, без яких жодна операція неможлива!

Завдяки всім вам ми продовжуємо комплектацію нашого космічного корабля – системи нейрохірургічної допомоги дітям з пухлинами мозку та хребта. Можливості в лікуванні дітей, які з’явилися завдяки придбанню нового обладнання та інструментів, виявилися надзвичайно цінними. Адже тепер у Львові надають медичну допомогу не лише дітям із пухлинами мозку та хребта, але й з травмами та пораненнями, отриманими дітьми через війну. Ми до цього не готувалися, та виявилися готовими.

Щиро дякуємо нашим благодійникам — ви робите сучасну медицину доступною для наших дітей! Завдяки вам онкохворі діти зі всієї України все більше отримують ефективне і якісне оперативне лікування вдома!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію