Зимові товари видано мешканцям Харківщини.

Дорогі добродії! 300 наборів господарських товарів, що допоможуть легше пережити важку зиму, було видано у Золочівській громаді Харківської області. 

З самого початку війни Золочівщина зазнала дуже важких ударів, у громаді на 80% зруйнована інфраструктура та пошкоджено тисячі будинків мирних мешканців. Через постійні обстріли, відсутність електропостачання для жителів громади - вже звичне явище, саме тому ми прийняли рішення допомогти господарськими товарами саме цим територіям.

На зібріні кошти були закуплені наступні товари: пледи, каструлі, сковорідки, посуд з нержавіючої сталі, набори кухонного приладдя та ножі, чайники із нержавійки, чайники електричні, термоси та термочашки.  Ці приладдя можна використовувати на відкритих вогнищах, запитувати від генератора у місцях обігріву, або для збереження тепла тіла/їжі/напоїв. Набори формувалися виходячи із сукупної вартості - 1000 грн на 1 набір.

Таким чином нам вдалося видати 300 наборів для найбільш вразливих сімей Золочівщини: родини, які повністю втратили власне житло та родини, які живуть у пошкоджених будинках.

Висловлюємо вдячність усім небайдужим, які долучилися до цього проєкту! Дякуємо за вашу доброту!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію