Дякуємо усім! Проєкт реалізовано!

Дорогі благодійники та усі небайдужі!

Завдяки зібраним коштам ми змогли закрити 125 надважливих запитів від самотніх  людей у віці 70+, що дуже потребували продуктової допомоги. На суму 100 000,00 грн було закуплено та сформовано 125 великих продуктових наборів, які були адресно доставлені волонтерами нашої організації прямо у будинок чи квартиру кожної особи.

Вартість 1 набору склала близько 800 гривень, загальна вага набору – понад 12 кг, а енергетична цінність більше 45 000 Ккал. Для однієї людини набору вистачить на 5 тижнів раціонального споживання.

Такий величезний продуктовий набір допоможе цим самотнім людям прохарчуватися впродовж тривалого терміну, забезпечити організм корисною, поживною та калорійною їжею, адже з настанням холодів, їм вкрай важко пересуватися навіть по власній оселі. До кожного набору увійшли 5 упаковок круп, 2 кг макаронів, 1 пляшка олії, 1 пачка цукру, 3 банки тушонки, 3 банки паштету та 3 банки рибної консерви, згущене молоко, чай та шоколадка.

Щиро дякуємо усім благодійникам, яким не байдужа доля самотніх стареньких! Разом ми змогли забезпечити їх найнеобхіднішим – продуктами харчування. Дякуємо за вашу доброту!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію