250 зимових наборів видано для родин ВПО!

Шановні благодійники та усі небайдужі!

Завдяки завершеному збору ми закупили та сформували 250 великих зимових наборів господарських товарів, до кожного увійшли: плед, термос, тепловентилятор, пауербанк, 2 свічки та запальничка. Вартість 1 такого комплекту склала 2000 гривень. Таким чином ми змогли забезпечити 250 найбільш вразливих сімей - це родини, які втратили власне житло та мешкають у старих будинках та квартирах де відсутні мінімальні умови для комфортного життя.

Ці господарські товари можна використовувати у багатьох критичних ситуаціях: у разі відсутності тепла у приміщенні обігріватися тепловентилятором, пледом та гарячим чаєм, при тривалих відключеннях електропостачання заряджати телефони та ліхтарики від пауербанку, мати запас гарячого напою, освітлювати приміщення свічками.

Видача наборів пройшла за попередніми заявками осіб протягом 8 – 22 листопада 2022 року, перевага надавалася родинам з маленькими дітьми. Усі бенефіціари були ідентифіковані та мали підтвердження свого статусу ВПО.

Родини, що отримали допомогу, висловлюють безмежну вдячність Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! Ці набори господарських товарів вже допомагають сім’ям під час аварійних відключень електропостачання та при відсутності опалення.

Дякуємо усім за участь!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію