Вечір українських страв задля допомоги Україні

16 червня в Парижі пройшла благодійна подія "Хліб та Борщ", яка була організована звичайними та небайдужими людьми. Історія створення лежить в ідеї українки Юлії Панкової, яка жила в окупованому місті Київської області. Після звільнення та переїзду в безпечне місце, Юлія зібрала навколо себе чудових людей, які висловили солідарність з Україною та мали бажання допомогти постраждалим від рук російської агресії. 

Смачний борщ, вареники, горілка та безліч українських страв наповнили вечір культурною спадщиною нашої неньки. Організатори Ніка Лозовска, Вадим Нікітін, Ольга Амірян, Ольга Караськова, Наталя Ісащенко, Юлія Панкова, Анна Вишнякова,  Олександра Муковозова, Наталя Паласьос, Анастасія Салюк, Ірина Риборук, Олександра Краснюк, Олена Панкова, Анна Мойсюк, дизайнер - Яна Бондаренко,  музиканти з Одеської опери - Олександра Дмитриєв, Софія Сазонова та ще десяток волонтерів, які допомагали готувати, дарували продукцію та напої, впустили в свій ресторан, грали на музичних інструментах та збирали гроші на благодійність. 

  

Всі ці надзвичайні люди зробили благодійну подію сповненою сенсу та добра. Зібрано майже 300 000 гривень, які допоможуть нагодувати людей в Харкові. Це покинуті стареньки, люди з інвалідністю та важкими хворобами. Проєкт буде направлений на закупівлю продуктових наборів та допомозі у важку для всіх хвилину.  

Війна триває і на жаль, є люди, які зіштовхнулись не стільки з прямою загрозою смерті від ракет та куль. А й люди, яким просто не має можливості прогодувати себе. І ми щасливі, що такі добрі та світлі події дарують не тільки надію, а й підставляють плече підтримки, надаючи реальну допомогу.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію