Реалізація проєкту

Шановні донори! Проєкт вже на завершальному етапі, етапі отримання деких платіжних документів. В рамках проєкту була надана допомога:

Школа №281, м. Київ

21 та 22 березня березня 2022 року Фондом були закуплені та передані медикаменти у Середню загальноосвітню школу №281 м.Києва на загальну суму 8804,09 гривень. На той час в укритті школи постійно знаходиться 100 людей, з яких 30 дітей та людей похилого віку, яким важко пересуватися через хронічні хвороби.

Населення м. Бородянка (Київська обл.)

Фонд передав медикаменти для мешканців Бородянської територіальної громади на загальну суму 19684,97 гривень. Селище міського типу Бородянка та населені пункти громади були «гарячими точками» в умовах ведення бойових дій і наразі майже зруйновані окупантом. Цивільне населення залишилося без світла, газу, води, медикаментів та продуктів харчування і змушене постійно переховуватися в уцілілих укриттях. Медичні працівники громади продовжують надавати екстрену медичну допомогу пораненим та тяжкохворим жителям, які не мають змоги евакуюватися.

Київська духовна академія

Також передали допомогу для забезпечення укриттів у Національній академії керівних кадрів культури та мистецтв та у Київській духовній академії і семінарії на загальну суму 14350,49 гривень. У зв’язку з війною на території нашої країни на базі гуртожитку Академії керівних кадрів та мистецтв було створене укриття для людей, які забезпечують порядок у місті. На даний момент, у гуртожитку проживає 200 чоловік. Для забезпечення комфортного проживання наших захисників Фонд передав 30 матрасів та 100 подушок. У Київській духовній академії і семінарії також функціонує укриття, для тих, хто потребує тимчасового прихистку. Туди були передані медикаменти, щоб люди мали змогу надати собі хоча б первинну медичну допомогу. Також на 23151,48 грн. закупили матраци і подушки.

БФ «Нове Рівне» (місто Рівне) 

Передали медикаменти для благодійної організації «Благодійний фонд «Нове Рівне» (місто Рівне) на загальну суму 30 003 гривні. БФ «Нове Рівне» залучив волонтерів, які формують індивідуальні медичні аптечки для мешканців міста Києва та Київської області, які перебувають на даний час на території бойових дій і переважно позбавлені доступу до медикаментів внаслідок гуманітарної кризи. Завдяки закупленим медикаментам вдалось сформувати 515 аптечок та роздати людям, які переховуються у метро та підвалах. Також були закуплені консерви перлової каші зі свининою на 60 000 грн. Працівники Фонду передали їжу цивільному населенню міста Києва, які переховувалися у метро, підвалах та просто заносили у будинки.

Мешканці міста Васильків

Фондом були передані медикаменти для надання екстреної та невідкладної медичної допомоги людям в умовах воєнного стану на 12651 грн., а також на 41584,78 грн.

Дякуємо всім за довіру та підтримку!

 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію