Кураж Christmas Stories: тепло для дитбудинків

В рамках благодійного проєкту «Кураж Christmas Stories: тепло для дитбудинків», Кураж передав 30 510,18 гривень і приєднався до збору, який мав на меті підтримати 4 родини, які виховуєть багато дітей, щоб створити свято та подарувати тепло у кожну домівку. По результатам загального збору було придбано: 

-газовий котел та необхідне до нього сантехнічне обладнання для багатодітної родини (36 534 грн). Батько, Олександр Анатолійович, має статус учасника АТО. В даний час родина виховує 8 дітей.

-профінансовано утеплення будинку родини Чулічкових (45 000 грн). Це унікальні і найсвітліші люди, які в 2010 році вирішили розділити своє життя з величезною кількістю прийомних дітей. Зараз в їх родини виховуються 7 діток.

-придбано пральну машину для родини Баранових Аркадія Володимировича та Майї Анатоліївни, які стали сім'єю для 8  діток (45 600 грн ). Майя і Аркадій пройшли це життя з великими випробуваннями, але це не завадило їм зберегти найбільше бажання допомогати дітям. У червні 2021 р вони відзначають  10-річний ювілей дитячого будинок сімейного типу.

-Здійснено оплату за оренду приміщення та оплату електроенергії на суму 48 400 грн. центру допомоги дітям "Місто щасливих дітей" у  м. Києві. Центр допомоги, який за 11 років існування допоміг 430 діткам та їх сім'ям. 

-Придбано твердопаливний котел за 52 376, 82 грн для одного із будинків у дитячому містечку «Отрадне», в якому проживає дитячий будинок сімейного типу родини. Родина виховує 10 дітей, тому можливість зекономити на опаленні великого будинку, дає нові можливості щодо використання фінансових коштів.

Величезне дякуємо Кураж за підтримку та за свято, яке подарували багатодітним родинам!

Новорічні казки і справді здійснюються. Робити Christmas Stories просто❤️

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію