Підтриман проєкт «Незламна мама: відроджуємо жінок задля відродження України»

10.08.2023 року профінансовано зі скарбнички Кураж Базару проєкт «Незламна мама: відроджуємо жінок задля відродження України»  на суму 20 707, 14 грн. Проект  «Незламна мама: відроджуємо жінок задля відродження України» -  це продовження проекту «Незламна мама» від фонду ГО «Фонд Маша», який має на меті проведення програми стабілізації емоційного стану 100 жінок і дітей, які постраждали від війни. Програма  спеціально розроблена фахівцями в галузі психотерапії та посттравматичних синдромів. Три тижні учасники заїздів проходять інтенсивну роботу з психологами в Карпатах. Після цього на тих, хто потребуватиме терапії й надалі, отримують до трьох місяців психологічної підтримки та кураторства онлайн.

Майже 60% з тих, хто походе програму -  жінки, які перебували в окупації, решта пережили блокаду чи знаходилися в жахливих умовах у гарячих точках України. 25% були свідками насильства. Багатьом з них нікуди повертатися – їхнє житло пошкоджене чи повністю зруйноване. Є дівчата, які стали жертвами військових злочинів, фізичного та сексуального насильства, страшенної психологічної травми. Жінки та діти, які втратили членів своїх родин, діти, які стали свідками вбивств. Діти з психологічними розладами, викликаними війною. У програмі задіяно понад 80 психологів.

Ми дякуємо за партнерство "Кураж" в важливому проекті і причетність до відродження кожної жінки та дитини, яким проект «Незламна мама: відроджуємо жінок задля відродження України» допоможе повернутися до життя та знову здобути віру в себе.

Після завершення проєкту будуть додані фотозвіти.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію