Українська біржа благодійності веде та контролює збір лише на сайті ubb.org.ua.Перерахувати будь-яку комфортну суму ви можете, натиснувши кнопку "Підтримати".

Цілісність грошей, які збираються на платформі УББ, ми цілковито гарантуємо.

У зв'язку з частими випадками шахрайства у благодійному середовищі та нецільового використання зібраних благодійних коштів, УББ НЕ НАДАЄ контактну інформацію та номери банківських карток і рахунків фізичних осіб і юридичних осіб.

Це викликано тим, що УББ не може перевіряти і контролювати достовірність інформації, прозорість, чесність зборів та цільове використання коштів, зібраних на альтернативних ресурсах. Так само як і немає можливості перевірити банківські рахунки третіх осіб (батьків адресатів допомоги, бабусь, далеких родичів, друзів, сусідів, волонтерів, колег) згідно чинного законодавства.

Довіра людей є найвищою цінністю УББ. Ми хочемо, щоб нам довіряли всі без винятку, максимально намагаємося допомогти людям і виключити будь-які ризики, як для донорів, так і для Операторів Допомоги та адресатів допомоги.

Сподіваємося на вашу підтримку і розуміння. Ці заходи прийняті виключно для безпеки тих, хто в нас вірить, всіх донорів і тих, на чию користь Біржа збирає гроші.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію