Відкриття першого кварталу поселення LEO STATES

Друзі, Ми відкрили перший квартал поселення LEO STATES в с. Хоросно. Перші сім'ї вже отримали прихисток.

Земля під перше поселення обрана не випадково. В с.Хоросно, 20 хвилин від Львова вже був розташований прихисток для вимушених переселенців на 50-100 осіб. Але проживали вони в одному великому атріумі івент-холу, власники якого вирішили переробити його під такі потреби на час війни.

“В нас чудові краєвиди і людям приємно гуляти по території з водоймою та еко-парком. Але довго проживати всім разом дуже важко, тому нам було дуже доречно підтримати благодійний проєкт LEO STATES, виділити землю в безкоштовну оренду, та покращити таким чином умови для їх проживання. Отже, мешканцями першого кварталу стали здебільшого вимушені переселенці зі сходу України чиї домівки були знищені ворогом під час війни та сім‘ї воїнів ЗСУ” розповідають власники локації Garden.Prostir - Андрій Кіт та Микола Кіт.

У першому кварталі вже розміщено дитячий майданчик, зону барбекю та зону відпочинку. Вся територія вкрита високошвидкісним Wi-Fi інтернет-зв'язком.

Проживання у містечках Leo States для переселенців є безкоштовним. Коштом партнерів планується забезпечити також безкоштовне харчування та сплату комунальних витрат. Важливим елементом подальшого розвитку поселень буде забезпечення роботою та навчанням, психологічна допомога.

Перевага при заселенні буде надаватись сім'ям ЗСУ, жінкам з дітьми, людям похилого віку.

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію