Павільйон №19 починають зносити.

Шановні донори! На жаль, з відкритих інформаційних джерел нам стало відомо, що сьогодні 03.02.2022 року на території НК "Експоцентр України" розпочалися роботи зі знесення павільйону №19 за адресою м. Київ, вул. Академіка Глушкова, 1 для подальшої розбудови на його місці Президентського університету. 

Саме у цьому павільйоні було встановлено ліфт у рамках реалізації благодійного проєкту "Ліфт на День народження", а в павільйоні №19 НК "Експоцентр України" було створено належні умови для проведення публічних заходів соціальної та благодійної спрямованості, які щомісяця організовувалися за підтримки київського івенту з благодійною складовою "Кураж" та збирали понад 10 000 учасників; забезпечено вільний та комфортний доступ для участі у заходах відвідувачам похилого віку, відвідувачам із маленькими дітьми, дорослим та дітям з обмеженими фізичними можливостями (майже 22% від загальної кількості учасників) тощо, яким під час заходів завжди приділялася особлива увага, організовувалися освітні майстер-класи, лекції, тренінги та розваги для дітей.

Як організація, що була безпосередньо залучена до збору коштів та реалізації благодійного проєкту з встановлення сучасного ліфту вартістю понад 1 млн грн, як представник сотень благодійників, які підтримали проєкт власними коштами, ми звернулися із офіційним листом до керівництва НК "Експоцентр України" з проханням надати інформацію щодо подальших намірів  щодо цього ліфту.  За попередньою інформацією ліфт планується обережно демонтувати та встановити у іншому павільйоні НК "Експоцентр України". 

Щиро сподіваємось, що 1 083 734,20 грн благодійних пожертв від наших співвітчизників, а головне – безцінне прагнення людей творити добро в цій країні не перетворяться на руїни разом із павільйоном №19, а ліфт буде демонтовано та встановлено на іншому соціально-важливому об’єкті.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію