1350 продуктових наборів видано сім'ям ВПО

Дорогі донори та усі небайдужі, хто підтримав наш проєкт! Хочемо повідомити, що завдяки завершеному збору «Люботинська громада: допомога їжею для ВПО» ми придбали продукти харчування тривалого зберігання: рисова, пшенична крупи, макарони, соняшникова олія, рибні та м’ясні консерви, чай та цукор, солодощі.

На суму 877 500,00 грн було закуплено та сформовано 1350 наборів, які були видані родинам вимушено переміщених осіб у самому місті Люботин та у сусідніх старостинських округах цієї громади (Гиївка, Манченки, Травневе, Старий Люботин). Усі набори було видано за 1 день – 26 серпня 2022 року.

Вартість 1 набору склала близько 650 гривень, загальна вага набору – понад 10 кг, а енергетична цінність більше 39 000 Ккал. При раціональному вживанні набору вистачить на 4 тижні для 1 особи, і на 2 тижні для родини. І це неймовірно багато для тих людей, які залишилися без засобів до існування. Для домогосподарств, де мешкають 5 і більше осіб – було видано 2 продуктових набори на родину. Усі бенефіціари мають документальне підтвердження свого статусу та перебувають на обліку у місцевих органах соціального захисту. Кількість охоплених осіб вимушених переселенців становить близько 3000 людей.

Для родин, які отримали у ці скрутні часи продукти харчування, така допомога дійсно стає порятунком, адже люди залишилися без роботи та заощаджень. Усі вони висловлюють щиру подяку Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт!

Дякуємо за вашу доброту у цей важкий час!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію