Дякуємо усім! Проєкт реалізовано

Дорогі благодійники та усі небайдужі, хто долучився до реалізаії цього проєкту, з радістю повідомляємо, що видача 1000 наборів для ВПО відбулася!

Завдяки завершеному збору на проєкт «Лозівська громада Харківської області: допомога їжею для ВПО» ми придбали продукти харчування тривалого зберігання: рисова, пшенична крупи, макарони, соняшникова олія, рибні та м’ясні консерви, паштети, чай та цукор, солодощі (згущене молоко, вафлі, шоколадки).

Вартість 1 набору склала близько 650 гривень, загальна вага набору – понад 10 кг, а енергетична цінність більше 40 000 Ккал. При раціональному вживанні набору вистачить на 4 тижні для 1 особи, і на 2 тижні для родини. І це неймовірно багато для тих людей, які залишилися без засобів до існування.

Загалом було сформовано 1000 таких наборів, які були видані родинам вимушено переміщених осіб у Лозівській громаді Харківської області. Видача продуктових наборів була проведена 28.07.2022, а допомогу отримали такі старостинські округи Лозівської громади – смт. Панютіне, с. Ново-Іванівка, с. Миколаївка, смт. Домаха, с. Смирнівка, с. Шатівка, с. Садове. Перевага надавалася родинам з дітьми. Для домогосподарств, де 5 і більше осіб – було видано 2 продуктових набори на родину. Усі бенефіціари мають документальне підтвердження свого статусу та перебувають на обліку. Кількість охоплених осіб вимушених переселенців становить приблизно 2500 людей.

Для вимушених переселенців, які отримали у ці скрутні часи продукти харчування, така допомога дійсно стає порятунком, адже більше 90% осіб залишилися без роботи та заощаджень, щоб забезпечувати себе та своїх дітей. Усі родини висловлюють щиру подяку Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! Дякуємо за вашу доброту у цей важкий час!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію