Маленька леді потребує допомоги!

Доброго дня. Мене звати Іванка мою донечку Злата. В Злати діагноз ДЦП спастичний тетрапарез. Ми пройшли  курс реабілітації в Міжнародному центрі реабілітації та нейрофізіології "Я є"  ми хочемо подякувати  Благодійному Фонду "Киян", що в такий не простий час змогли допомогти пройти чудову реабілітацію. А також, велика подяка, Вікторії Матвіївні за її добре серце та  за можливість пройти цю дуже потрібну для доньки реабілітацію.

Трошки про центр. Сам центр чудовий тут приємно перебувати, на території є все, що потрібно для діток, також не забули про батьків. Чудова кухня, де можна попити чаю, нагріти і комфортно покормити дитину. Диванчики, іграшки все передбачано. Лунає приємна музика  у центрі тепло. Звідси не хочеться їхати , почуваєш себе як вдома.

Педагоги, реабілітологи, логопеди , це професіонали з великої букви. Всі виложуються в своїй справі на 100% . До моєї Злати, яка має складний характер і дуже емоційна дівчинка найшли підхід, вона займалася гарно і їй подобалося вона хотіла повертатися до спеціалістів. Всі чуйні і добрі люди. Адміністрація закладу завжди чула твої побажання по графіку. Відповідали терпляче на всі питання і допомагали у всьому, що потрібно.

 

Наш курс складався з таких процедур, які грамотно розписав невролог після консультації:

Сенсорна інтеграція,

ЛФК

Логопедичний комплекс

Заняття з корекційним педагогом

Транскраніальна мікрополяризація

Апаратний масаж.

Після курсу в доньки зменшився помітно тонус, більше може самостійно сидіти, більше уважна і кращий емоційний стан.

Ми дуже вдячні всім хто створив такий ефективний центр і допомагає діткам адаптуватися до життя . Ми можемо з впевненістю сказати, що ми будемо і надалі тут бувати.

 

Наша сім'я сердечно дякую за реабілітацію. А центру бажаємо щоб в їхніх підопічних були завжди найкращі результати і головне мирного неба!

 

БУТИ ДОБРУ!

 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію