Іринка Довгомеля повернулася з Білорусії

На цьому тижні Іринка разом із батьками здійснила важливу поїздку до білоруської клініки. Через карантинні обмеження цей візит до медичного закладу неодноразово переносився, що ставило під загрозу життя дівчинки. Обстеження у клініці ще раз підтвердили необхідність проведення діалізу.

Закордонні медики продовжують активні пошуки донора нирки, який міг би стати порятунком для дитини. Самопочуття Ірини стає дедалі гіршим, аналізи також бажали б бути кращими, дівчинка стрімко втрачає вагу та бореться із нестерпною нудотою.

З Білорусії родина Довгомелів повернулася не тільки з розчаруваннями, але із оновленим списком медикаментів, що необхідні дитині для підтримуючої терапії. Рідні дівчинки знову звертаються до нас із проханням допомогти.

Нагадаємо, що Іринка хворіє від народження. Її постійно нудить, вона в'яла і має поганий апетит. Всі її зусилля йдуть на боротьбу із складною недугою - Мультикістоз обох нирок, який спричиняє анемію, гіперпаротероз (надлишок кальцію), надлишок фосфору в організмі. Врятувати дитину може лише трансплантація нирки. За операцію готові взятися білоруські фахівці, зараз тривають пошуки донора. Допоки не буде проведена трансплантація дитина повинна приймати підтримуючу терапію, а це 11-12 тис грн. щомісяця.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію