1350 продуктових наборів видано сім'ям ВПО

Дорогі благодійники! Завдяки вашій щедрій пожерві ми забезпечили 1350 родин продуктами харчування!

Малоданилівська територіальна громада знаходиться на півночі Харківської області, тому окупанти завдали значної шкоди та руйнувань об’єктам інфраструктури та житловим будинкам у цьому районі. Сотні робочих місць знищено, тому навіть місцеве населення не має де працювати та звідки брати кошти на життя, не кажучи вже про вимушених переселенців, які виживають зараз тільки завдяки підтримці благодійних фондів, волонтерів та небайдужих людей.

На зібрані кошти у сумі 877 500,00 грн ми змогли надати допомогу для 1350 родин ВПО, що оселилися у цій громаді. А це приблизно до 2500 осіб, які тепер зможуть тривалий час підтримувати себе їжею.

Завдяки тісній співпраці з місцевими органами соціального захисту, що опікуються справами вимушено переміщених осіб, нам вдалося організувати централізовану видачу продуктових наборів за 1 день – 26 вересня 2022 року. Усі бенефіціари пройшли процедуру ідентифікації, перебувають на обліку та мають документальне підтвердження свого статусу.

Для домогосподарств, де мешкають 4 і більше осіб – було видано 2 продуктових набори на родину. У домогосподарствах де 2 і більше дітей – допомога надавалася на кожну дитину, при наявності усіх підтверджуючих документів.

Вартість 1 набору склала близько 650 гривень, загальна вага набору – понад 10 кг, а енергетична цінність більше 39 000 Ккал. При раціональному вживанні набору вистачить на 4 тижні для 1 особи, і на 2 тижні для родини з 2х осіб. До складу набору увійшли продукти тривалого зберігання - крупи, макарони, консервоване м'ясо і риба, цукор, олія, чай згущене молоко та шоколадка.

Від імені нашої організації та від імені родин, які отримали продуктові набори, висловлюємо вдячність Благодійній організації Міжнародний Благодійний Фонд «Українська Біржа Благодійності» та благодійникам, які підтримали цей проєкт! Це дуже вагома і важлива допомога для цих людей.

Дякуємо за вашу доброту!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію