Моя недитяча мрія

Завдяки спонсорам Фонду Киян на початку лютого ми разом з моєю донечкою Алісою (3,5 роки) пройшли курс реабілітації у Центрі Стимуляції мозку м. Київ. В цьому центрі ми були вперше. Мене як маму вразив широкий спектр послуг🔥. Алісі дуже сподобалася барокамера та ультразвукова терапія. На заняттях у логопеда та корекційного педагога донечці було цікаво та комфортно. Логопедичний масаж здійснювався спеціалістами, які прекрасно знають свою справу. На початку Аліса намагалася вередувати, але з такими професіоналами в неї нічого не вийшло 😊🤗❤️ Заняття в сенсорній кімнаті взагалі одне задоволення, там неможливо сумувати! В цьому центрі ми вперше спробували біоакустичну корекцію.

В результаті курсу ми отримали величезну кількість позитивних емоцій 🤗 Аліса набагато краще виконує поставлені перед нею завдання, стала більш уважною і активною. Її сон став набагато спокійнішим. Зміцнилися м'язи шиї та спини, зменшився тонус у кінцівках. Спостерігається позитивна динаміка психо-мовленнєвого розвитку.

Надзвичайно вдячні кожному, хто допоміг нам у проходженні цього курсу реабілітації ❤️ Саме завдяки таким небайдужим людям як ВИ, ми стали на крок ближче до нашої найзаповітнішої мрії - бути ЗДОРОВИМИ🙏🙏🙏 Низький ВАМ уклін. Нехай Господь благословить кожного з ВАС і воздасть в 💯 крат. ДЯКУЄМО ♥️♥️♥️

Родина Аліси Пархоменко

Маємо надію та величезне бажання знову відвідати Центр Стимуляції Мозку 🙏🙏🙏

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію