Моє тіло мене не слухає. 2

Дорога Вікторія Матвіївна! Від всієї душі дякую Вам , фонд"Киян"  та УББ за підтримку і допомогу,яку нам надали.

 Безмежно вдячна, що повірили в нас і відкрили збір на реабілітацію для мого синочка Назарчика. Дякуєм всім нашим чарівникам, які вклали по краплині своєї доброти та допомогли нам наблизитись на крок до своєї мрії. Дорогі, милі, Добрі Люди, величезна Вам подяка!!!

 Завдяки Вам ми після кожної реабілітації досягаємо певних успіхів та віримо в диво.

Також безмежно вдячні всім спеціалістам, лікарям, педагогам, медсестричкам, адміністраторам Центру Стимуляції Мозку за Вашу велику працю, за турботу і професіоналізм. Всі завжди з радістю чекають Назарчика на процедури, відносяться з повагою і чуйністю, виконують професійно та з душею свою роботу.

Всі набуті навики і досягнення завдяки Вашій наполегливій праці.

Курс реабілітації який ми пройшли в квітні цього року був надзвичайно радісним для нас. Як не було важко та Назарчик із задоволенням проходив всі процедури. Він усвідомлено старався виконувати настанови реабілітлога та педагогів.

Вже на цьому курсі Назар спокійно проходив заняття ЛФК і масаж, дуже старався виконувати всі завдання поставлені перед ним. Завдячую реабілітологу Буньковському Євгену за старанність та індивідуальний підхід. Було виконано багато процедур :загальний масаж дитячий , ЛФК, логопедичний масаж, логопедичні заняття (доречі улюблене заняття Назарчика), БАК, голкорефлексотерапія, ультразвукова терапія,барокамера.

Мій синочок працював на славу, дуже старався, всі спеціалісти його хвалили. В Назарія зменшилась спастичність в м'язах , покращилась поведінка, стабілізувались емоції. Після проходження курсу став уважнішим і більш зосередженим.

 Хай Господь всіх благословляє та дарує радість сьогодення. Добра, миру, міцного здоров'я. Бажаємо невичерпної енергії та натхнення!!! Низький материнський уклін. Мама Назарія Марина!

Бути Добру!

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію