Моє тіло мене не слухає. 3

Від Назарчика всім щирі вітання!

 

Хочу висловити щиру подяку за надану допомогу БФ"Киян" та директору фонду Вікторії Матвіївні. Дякую за добре серце і чуйність, за увагу і розуміння проблеми. За те, що в складний для нас час не відвернулися і не залишились байдужими та відкрили збір на реабілітацію. У Вас істинно золоте серце і чиста душа.

 Я висловлюю любов і подяку кожному, хто нас підтримав.

 Щиро, від усього серця, дякую за допомогу, своєчасну і таку необхідну Нехай повернеться вам добро здоров'ям, благополуччям, радістю та щастям. Всіх вам земних благ. Без Вас дорогі наші чарівники ми не впоралися. Ваша допомога неоціненний.

 Завдяки вам ми рухаємось вперед та пройшли черговий курс реабілітації в ЦЕНТРІ СТИМУЛЯЦІЇ МОЗКУ - НЕЙРОРЕАБІЛІТАЦІЯ. Назарчику виконали такі процедури :масаж загальний дитячий, лікувальна фізична культура, заняття з логопедом, логопедичний масаж, гіпербарична киснева терапія, голкорефлексотерапія, лазеротерапія.

Назарій з задоволенням відвідував всі процедури та старався виконувати завдання спеціалістів. В нього покращився сон, захват руками, розуміння, більше з'явилось звуків. (комунікує звуками й емоціями). Попри сильну спастичність м'язів Назарчик на заняттях лікувальної фізкультури дуже старався виконувати всі поставлені завдання реабілітологам Євгенієм Буньковським. Окрема подяка Євгенію за наполегливу працю, старанність та індивідуальний підхід,а також за моральну підтримку, віру в мого сина, рекомендації і поради.

Вдячна безмежно всім спеціалістам Центру стимуляції мозку за професіоналізм, чуйність, увагу і допомогу. Реабілітацію пройшли, рекомендації отримали та щасливі поїхали додому.

Божого благословіння та міцного здоров'я всім Вам бажаємо.❤️🙏

 

Дуже вдячні за несподіваний сюрприз  в день народження Назарчика, який ми святкували в період реабілітації. Надзвичайно приємно було отримати подарунок та привітання.

 

БЫТЬ ДОБРУ.

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію