Моє тіло мене не слухає. 5

Це пост подяки всім небайдужим людям, БФ"Киян" та президенту фонду Чередниченко Вікторії Матвіївні за допомогу та можливість лікувати свого сина. В Назарчика важка форма ДЦП, йому потрібна постійна реабілітація. Завдяки Вашій підтримці ми мали змогу пройти черговий курс в Міжнародному центрі реабілітації та нейрофізіології "Я є".

Тут з дітьми займаються досвідчені педагоги, реабілітологи, логопеди, чудові лікарі. Всі вони сильні спеціалісти, які вміють і хочуть допомагати дітям, які вселяють віру і впевненість батькам в їхніх дітей. Ви круті, дякую Вам велике за вашу працю, нескінченну доброту та тепле ставлення.Адміністрація центру завжди іде на зустріч батькам і дітям. Нас завжди зустрічають з посмішкою, дарують подарунки та створюють гарний настрій. Бажаємо Вам сили й терпіння у вашій праці, і звичайно ж здоров'я для усіх працівників!!!

Центру процвітання та нових успіхів у всіх починаннях!

На курсі Назарчик проходив такі процедури :

-ЛФК, масаж загальний

-заняття з корекційним педагогом

-сенсорна інтеграція

-апаратний масаж

-логопедичний комплекс

-голкорефлексотерапія

-консультація невролога(ЕЕГ) та нейрореабілітолога.

Назарьонок з радістю і посмішкою проходив процедури. Всі спеціалісти відмітили у нього покращення фізичної активності та розумових здібностей. Звісно не обійшлося без сліз. На лікувальній фізкультурі дуже важко йому дається кожен рух через сковане спастикою тіло та дистонічні атаки. Попри біль і сльози він дуже старався виконувати вправи. Звісно швидко втомлювався, інколи не хотів, але намагався робити те, що вимагав від нього реабілітолог. Велике наше досягнення - це всидіти(рачки) без підтримки від 20 секунд до 2 хв. Назарюша починає потрохи контролювати своє тіло, краще маніпулює руками. Звісно попереду дуже багато щоденної праці , щоб закріпити результат і навчитися нових навиків. Та я вірю в сина, вірю в нашу перемогу. Я дуже вдячна реабілітологу Євгенію за терпіння, наполегливість, індивідуальний підхід і розуміння в заняттях з нашим інколи впертим та норовливим Назарчиком. Також вдячна всім спеціалістам за поради й вказівки, як потрібно працювати вдома. 

 

Ще раз висловлюю величезну подяку за професіоналізм, індивідуальний підхід та доброзичливе ставлення до Назарчика.

 

Бути Добру!

 

 

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію