Фотозвіт

«Щасливі мати таких друзів, як Монобанк, Кураж, БФ Свічадо та dobro.ua!  Завдяки їх підтримці та співпраці для нашого Відділення інтенсивної терапії новонароджених було придбано новий багатофункціональний монітор пацієнта з функцією реєстрації ЕЕГ!  Цей апарат дозволить покращити якість надання допомоги нашим крихіткам, а також спрогнозувати та попередити випадки тяжких неврологічних порушень у дітей.

Нажаль на сьогоднішній день ще трапляються випадки важкої асфіксії у новонароджених під час пологів або внутрішньошлуночкових крововиливів у дітей, що в подальшому може мати вкрай важкі неврологічні наслідки. Попередити це та як найскоріше скорегувати лікування можно проведенням постійної електроенцефалографії. Ця достатньо тривала процедура забезпечує ретельний моніторинг мозкової активності та дає змогу лікарям більш детально розібратися в ситуації.

Завдяки співпраці фондів з Монобанком та Куражом, ми постійно рухаємося вперед та підкорюємо нові вершини! Дякуємо всім небайдужим за допомогу у досягненні наших мрій!»

 

Тресницька Юлія Василівна, Завідуюча відділення інтенсивної терапії новонароджених

Допомогти може кожен

Допомогти простіше, ніж ви думаєте. Створіть власну кампанію збору коштів та діліться з друзями.
Разом ми швидше збираємо гроші!

Створити кампанію